Αρχές Κλινικής Ακτινολογίας

Αρχές Κλινικής Ακτινολογίας Οι εκδόσεις μας
  • 47,70€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 45,00€

Το βιβλίο του Dr Daffner είναι ένα σύγχρονο εγχειρίδιο ακτινολογίας με πολλές πρωτότυπες ιδέες και το οποίο με λογικό και συνοπτικό τρόπο παραθέτει όλες τις βασικές αρχές της ακτινολογικής απεικόνισης.

Το κατανοητό κείμενο, η πλούσια εικονογράφηση και τα στοιχεία ανατομίας, παθολογοανατομίας και φυσιολογίας που παραθέτει στα επιμέρους κεφάλαια, το κάνουν να είναι το πλέον κατάλληλο για κάθε φοιτητή που έρχεται σε πρώτη επαφή με την διαγνωστική ακτινολογία. Το κείμενο διαθέτει σαφή κλινικό προσανατολισμό και χωρίς να παραθέτει εξαντλητικές πληροφορίες για κάθε θέμα, παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το σωστό χειρισμό του ακτινολογικού ασθενούς. Τα προτερήματά του αυτά κάνουν το βιβλίο κατάλληλο για ειδικευόμενους αλλά και για ειδικευμένους, που αναζητούν μια σύντομη και σαφή ανασκόπηση της κλινικής ακτινολογίας. Η φιλοσοφία του βιβλίου αποδόθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτήν την πολύ καλή μεταφραστική προσπάθεια.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται:

  • Ενοποιημένη και λογική οργάνωση των κεφαλαίων
  • Συνοπτικές και χρήσιμες συζητήσεις των βασικών παθολογικών εξεργασιών και των γενικών απεικονιστικών μεταβολών που προκαλούν.
  • Ενδείξεις / αντενδείξεις για την επιλογή των καταλλήλων απεικονιστικών εξετάσεων σε συγκεκριμένες κλινικές καταστάσεις.

«Συνιστώ το βιβλίο του Dr. Daffner χωρίς δισταγμό, σε κάθε τεταρτοετή φοιτητή της Ιατρικής που ενδιαφέρεται για ιτην ακτινολογία. Είναι ένα άριστο σημείο εκκίνησης»
Radiology Resident
Handbook

ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Έκδοση
ΕξώφυλλοΜαλακό
ΕπιμέλειαΠαναγιώτης Π. Παναγιωτόπουλος
Ημ. Έκδοσης1993
Κωδικός Ευδόξου94644670
ΜετάφρασηΑθανάσιος Χ. Αθανασίου, Κων/νος Ε. Κωστογλάνης
Σελίδες389

Φόρμα επικοινωνίας

 

Ετικέτες: Daffner