Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 

Στον Τραπεζικό μας λογαριασμό
Με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
Με αντικαταβολή μετρητοίς.
Τρόπος – Χρόνος – Κόστος Αποστολής

 

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ή τα ΚΤΕΛ.

 

Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη και είναι 5 ευρώ ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως του ύψους της παραγγελίας και την διεύθυνση αποστολής.

 

Αποστέλλουμε παραγγελίες στην Ελλάδα μόνο. Στην Κύπρο κατόπιν συννενοήσεως.

 

Τιμές Πωλουμένων Προϊόντων

 

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν  περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Βιβλία (6%), Ebooks, (24%). Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών, χαρακτηριστικών και των τιμών των προϊόντων που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων.Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος κατά την ενημέρωση της τιμής του προϊόντος και να παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή. Παρακαλούμε στην περίπτωση που δείτε κάποιο τέτοιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν αυτό.
Υπάρχει επίσης περίπτωση οι τιμές να αλλάξουν από τον εκδοτικό οίκο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωσή μας και σ’ αυτή την περίπτωση η ευθύνη δεν είναι δική μας και θα χρεωθείτε την τρέχουσα τιμή του προμηθευτή. H Γιώργος Ζεβελεκάκης & Σια Ε. Ε. δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων.  H Γιώργος Ζεβελεκάκης & Σια Ε. Ε.. δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της zevelekakis.gr, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi e-Commerce" και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.